Merken

Numatic

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 57 resultaten wordt getoond

Numatic

Numatic: stofzuigers, stofzuigerzakken en schrobmachines

Numatic is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf dat is opgericht in 1969. Het bedrijf is vooral bekend om zijn stofzuigers die herkenbaar zijn aan hun vrolijke uiterlijk en de naam “Henry“. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend merk voor stofzuigers en schoonmaakapparatuur, en is momenteel actief in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Het verhaal achter Numatic

Het verhaal van Numatic begon in 1969 toen de oprichter, Mr. Harry Numatic, een klein fabriekje opende in Chard, Somerset. Hij begon met het maken van schoonmaakapparatuur en ontwikkelde de eerste Henry-stofzuiger in 1981. De Henry-stofzuiger werd al snel populair vanwege zijn kenmerkende gezicht en de sterke zuigkracht. In de loop der jaren heeft Numatic verschillende andere stofzuigers ontwikkeld, zoals de Hetty, James, Charles en George.

Numatic stofzuigers: efficiënt en duurzaam

Numatic stofzuigers zijn ontworpen om efficiënt en duurzaam te zijn. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn daarom zeer populair bij zowel consumenten als professionals. De stofzuigers zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een krachtige zuigkracht die zelfs het fijnste vuil en stof verwijdert. Bovendien zijn de stofzuigers energiezuinig, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Naast stofzuigers biedt Numatic ook andere schoonmaakapparatuur aan, zoals schrobzuigmachines, stoomreinigers en hogedrukreinigers. Al deze apparatuur is van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en is ontworpen om een schoon en hygiënisch resultaat te leveren.

Numatic’s inzet voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke focus voor Numatic. Het bedrijf is zich bewust van de impact die het heeft op het milieu en is daarom toegewijd aan het ontwikkelen van producten die minder energie verbruiken en minder afval produceren. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld een aantal energiezuinige stofzuigers ontwikkeld die zijn ontworpen om minder energie te verbruiken dan conventionele stofzuigers.

Numatic heeft ook maatregelen genomen om de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd te verminderen. Zo heeft het bedrijf een recyclingprogramma opgezet voor alle gebruikte stofzuigerzakken en -filters, waardoor ze opnieuw kunnen worden gebruikt in andere producten. Bovendien zijn de stofzuigers van Numatic ontworpen om lang mee te gaan en kunnen de onderdelen indien nodig worden vervangen, waardoor ze niet onnodig worden weggegooid.