Merken

Satino

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 74 resultaten wordt getoond

Satino

Satino: duurzame en milieubewuste hygiëneproducten

Satino is een toonaangevende producent van duurzame en milieubewuste hygiëneproducten, zoals toiletpapier, handdoekjes, zeep en schoonmaakmiddelen. Het bedrijf is actief in verschillende landen en streeft ernaar om bij te dragen aan een groenere en schonere wereld.

Duurzaam toiletpapier en handdoekjes

Satino staat bekend om zijn duurzame toiletpapier en handdoekjes, die gemaakt zijn van 100% gerecycled papier en voorzien zijn van het Cradle-to-Cradle-certificaat. Dit certificaat staat garant voor een circulaire productie en het gebruik van veilige, gezonde en duurzame materialen. Bovendien zijn de producten biologisch afbreekbaar en zorgen ze voor minder afval en een lagere CO2-uitstoot.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Naast toiletpapier en handdoekjes biedt Satino ook milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen aan, die geen schadelijke stoffen bevatten en biologisch afbreekbaar zijn. Deze producten zijn onder meer geschikt voor het reinigen van kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere openbare ruimtes.

Cradle-to-cradle

Satino is een van de weinige producenten die beschikt over het Cradle-to-Cradle-certificaat. Dit houdt in dat de producten van Satino bijdragen aan een circulaire economie, waarin afval niet bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. De producten zijn dus niet alleen milieuvriendelijk en duurzaam, maar dragen ook bij aan een meer circulaire en verantwoorde economie.

Groene hygiëne en milieubewuste kantoorartikelen

Satino richt zich niet alleen op het produceren van duurzame en milieubewuste hygiëneproducten, maar ook op het aanbieden van groene hygiëne en milieubewuste kantoorartikelen. Dit omvat onder meer het verminderen van de CO2-uitstoot, het minimaliseren van de hoeveelheid afval en het gebruiken van biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen.

De voordelen van Satino

Satino heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel toiletpapier. Het toiletpapier van het merk is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gebruikers en de sanitaire ruimtes waarin het papier wordt gebruikt. Compliment.nl heeft verschillende soorten toiletpapier in het assortiment, waaronder zacht toiletpapier, extra sterk toiletpapier en toiletpapier met een verfrissende geur.

Duurzaam toiletpapier

Satino toiletpapier is gemaakt van gerecyclede vezels en is daarom een duurzame keuze. Het papier heeft het EU Ecolabel en het FSC-keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je bijdraagt aan een beter milieu als je voor Satino kiest. Bovendien is Satino toiletpapier zachter dan traditioneel toiletpapier en is het daardoor prettiger in gebruik.

Schoon en hygiënisch

Satino toiletpapier is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de sanitaire ruimtes waarin het papier wordt gebruikt. Het papier is namelijk minder snel op dan traditioneel toiletpapier. Hierdoor hoeft het papier minder vaak bijgevuld te worden en blijft de sanitaire ruimte schoner en hygiënischer. Ook is het toiletpapier geschikt voor alle soorten sanitaire ruimtes, van kantoren en hotels tot ziekenhuizen en scholen.

Verschillende soorten toiletpapier

Satino heeft verschillende soorten toiletpapier in het assortiment, waaronder zacht toiletpapier, extra sterk toiletpapier en toiletpapier met een verfrissende geur. Het zachte toiletpapier is extra comfortabel en is daarom ideaal voor bijvoorbeeld hotels en restaurants. Het extra sterke toiletpapier is geschikt voor drukbezochte sanitaire ruimtes, zoals scholen en openbare gebouwen. Het toiletpapier met een verfrissende geur zorgt voor een extra fris gevoel na het gebruik van het toilet.