Merken

Tana Professional

Waarom Compliment.nl?

 • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
 • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
 • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 49 resultaten wordt getoond

Tana Professional

Tana Professional: Het merk en haar producten

Tana Professional is een toonaangevend merk in de schoonmaakindustrie en biedt een breed scala aan reinigingsproducten van hoge kwaliteit. Het merk heeft de reputatie opgebouwd vanwege zijn effectieve producten die gericht zijn op verschillende doeleinden en oppervlakken. In deze tekst zullen we ingaan op de producten van Tana Professional, evenals de belangrijkste kenmerken en voordelen die het merk biedt.

Tana is een merk van Werner & Mertz, een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van duurzame reinigingsoplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om de impact van zijn producten op het milieu te minimaliseren, terwijl het tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen nastreeft. De producten van Tana zijn gericht op professionele gebruikers en worden voornamelijk gebruikt in de schoonmaakindustrie.

Producten van Tana Professional

Tana biedt een breed scala aan producten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en oppervlakken. Hieronder bespreken we enkele van de populairste producten van Tana Professional.

 • Vloerreinigers: Tana Professional biedt verschillende soorten vloerreinigers, waaronder reinigers voor harde vloeren, tapijtreinigers en speciale reinigers voor sportvloeren. Deze producten zijn effectief in het verwijderen van vuil en vlekken en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.
 • Sanitairreinigers: De sanitairreinigers van Tana Professional zijn ontworpen om de meest hardnekkige kalkaanslag en vuil te verwijderen. Deze producten zijn geschikt voor alle soorten sanitaire ruimtes, waaronder badkamers, toiletten en douches.
 • Keukenreinigers: De keukenreinigers van Tana Professional zijn gericht op het verwijderen van vet en vuil op verschillende oppervlakken, waaronder werkbladen, fornuizen en afzuigkappen. Deze producten zijn ontworpen om snel en effectief te werken, zodat keukens snel weer schoon zijn.
 • Universele reinigers: De universele reinigers van Tana Professional zijn geschikt voor het reinigen van allerlei oppervlakken, waaronder vloeren, muren en meubels. Deze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn gemakkelijk te gebruiken.

Kenmerken en voordelen van Tana Professional

De producten van Tana bieden verschillende kenmerken en voordelen die ze populair maken bij professionele gebruikers. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van het merk.

 • Duurzaamheid: Tana streeft ernaar om de impact van zijn producten op het milieu te minimaliseren. Het bedrijf gebruikt duurzame ingrediënten en verpakkingsmaterialen en houdt rekening met de ecologische voetafdruk van zijn producten.
 • Effectiviteit: De producten van Tana zijn ontworpen om effectief te zijn in het verwijderen van vuil en vlekken op verschillende oppervlakken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en leveren snelle resultaten op.
 • Veiligheid: De producten van Tana Professional zijn veilig te gebruiken en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Dit maakt ze geschikt voor dagelijks gebruik en veilig voor de gebruiker en het milieu.
 • Betrouwbaarheid: Tana is een gerenommeerd merk in de schoonmaakindustrie en staat bekend om zijn betrouwbare producten. Het bedrijf hanteert hoge kwaliteitsnormen en zorgt ervoor dat zijn producten voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers.
 • Gemak: De producten van Tana zijn gemakkelijk te gebruiken en worden geleverd in handige verpakkingen. Dit maakt ze ideaal voor professionele gebruikers die snel en efficiënt moeten werken.
 • Innovatie: Tana Professional blijft innoveren en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om aan de behoeften van professionele gebruikers te voldoen. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om de beste oplossingen te bieden voor een breed scala aan reinigingsbehoeften.Tana Professional is een gerenommeerd merk in de schoonmaakindustrie en biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit. Het merk streeft ernaar om duurzame en effectieve reinigingsoplossingen te bieden die veilig zijn voor de gebruiker en het milieu. De producten van Tana zijn ontworpen om aan de behoeften van professionele gebruikers te voldoen en zijn gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar. Het merk blijft innoveren en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen. Als u op zoek bent naar effectieve en duurzame reinigingsoplossingen voor uw professionele behoeften, is Tana een merk dat u niet mag missen.