Merken

Tork

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 27 resultaten

Tork

Tork: het merk voor hygiëne en duurzaamheid

Tork is een van de meest populaire merken voor hygiëne- en schoonmaakproducten ter wereld. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, waaronder dispensers, handdoeken, toiletpapier, zeep en andere reinigingsmiddelen. Het merk heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit, en is een van de favorieten onder professionals in de horeca, gezondheidszorg en schoonmaakindustrie.

Dispensers voor hygiëne

Een van de meest populaire producten van Tork zijn de dispensers. Deze dispensers zijn ontworpen om een ​​maximale hygiëne te bieden, zodat gebruikers altijd een schone en frisse handdoek of stuk toiletpapier kunnen pakken. De dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Er zijn bijvoorbeeld dispensers voor handdoeken, toiletpapier, zeep en andere reinigingsmiddelen.

Een ander populair product is de Tork Elevation-dispenserlijn. Deze lijn heeft een strak en modern ontwerp en is ontworpen om de hygiëne op de werkplek te bevorderen. De dispensers zijn uitgerust met een aantal handige functies, zoals de mogelijkheid om handdoeken of toiletpapier met één hand uit te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in openbare ruimtes.

Handdoeken van Tork

Een ander populair product van Tork zijn de handdoeken. Het bedrijf biedt een breed scala aan handdoeken aan, waaronder papieren handdoeken, textielhanddoeken en vouwhanddoeken. De handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Ook populair zijn de Tork Xpressnap-handdoeken. Deze handdoeken zijn ideaal voor gebruik in drukbezochte openbare ruimtes, zoals restaurants, omdat ze een efficiënt en hygiënisch systeem bieden voor het afgeven van handdoeken. De handdoeken worden geleverd in compacte, stapelbare packs, waardoor ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Toiletpapier van Tork

Het merk biedt een breed scala aan toiletpapier aan, van zacht en absorberend tot sterk en duurzaam. Het toiletpapier is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Tork toiletpapier is een populaire keuze in de gezondheidszorg, horeca en schoonmaakindustrie.

Ook populair zijn de Tork Premium Soft-toiletpapierrollen. Deze rollen zijn zacht, sterk en absorberend en bieden een uitstekende kwaliteit en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingen.

Duurzaamheid

Tork is een merk dat zich sterk inzet voor duurzaamheid. Het bedrijf heeft verschillende initiatieven genomen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en een meer duurzame toekomst te creëren. Een van de manieren waarop het bedrijf dit doet, is door het gebruik van duurzame materialen in zijn producten, zoals FSC-gecertificeerd papier en gerecyclede plastics. Daarnaast biedt Tork ook producten aan die zijn ontworpen om verspilling te verminderen, zoals de Tork Xpressnap-handdoeken die eerder werden genoemd.

Het bedrijf is ook bezig met het verminderen van de CO2-uitstoot in zijn productieprocessen en het stimuleren van duurzaam transport. Zo heeft Tork bijvoorbeeld elektrische vrachtwagens geïntroduceerd om zijn producten te leveren. Het bedrijf werkt ook samen met verschillende organisaties om duurzaamheid te bevorderen, zoals het WWF en het Forest Stewardship Council.

Innovatie

Tork is een innovatief bedrijf dat voortdurend nieuwe producten en technologieën ontwikkelt om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. Een voorbeeld hiervan is de Tork EasyCube-technologie, die het mogelijk maakt om de hygiëne op de werkplek op afstand te monitoren en te beheren. Met deze technologie kan het personeel de dispensers op afstand controleren en bijvullen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en verspilling wordt verminderd.

Het bedrijf heeft ook een speciale afdeling voor innovatie, genaamd Tork Labs, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen voor de toekomst. Tork Labs werkt nauw samen met klanten en partners om oplossingen te ontwikkelen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Conclusie

Tork is een toonaangevend merk in de hygiëne- en schoonmaakindustrie, bekend om zijn hoogwaardige producten en duurzame initiatieven. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten aan, waaronder dispensers, handdoeken, toiletpapier, zeep en andere reinigingsmiddelen, en is een favoriet onder professionals in de horeca, gezondheidszorg en schoonmaakindustrie. Het is een innovatief bedrijf dat voortdurend nieuwe producten en technologieën ontwikkelt om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen, en is vastbesloten om een ​​duurzame toekomst te creëren. Met zijn sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie is Tork een merk dat nog vele jaren zal blijven groeien en bloeien.