Merken

Unger

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Resultaat 1–32 van de 47 resultaten wordt getoond

Unger

Unger: Een toonaangevend merk in professionele reiniging

Unger is een toonaangevend merk in de wereld van professionele reiniging. Het bedrijf is opgericht in 1964 door Henry Unger en is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector biedt het bedrijf innovatieve en kwalitatieve producten aan voor professionele reiniging, zoals raamwissers, inwassers, telescoopstelen en andere reinigingsbenodigdheden.

Raamwissers

Een van de meest populaire producten van Unger zijn de raamwissers. Deze zijn ontworpen om de ramen van gebouwen op professionele wijze te reinigen en schoon te maken. Het merk biedt een breed scala aan raamwissers, van de standaard handmatige raamwissers tot de geavanceerde telescopische raamwissers die op grote hoogte kunnen worden gebruikt. Het assortiment omvat ook speciale raamwissers voor moeilijk bereikbare ramen, zoals schuine dakramen en dakramen die niet open kunnen.

Inwassers

Unger biedt ook een breed scala aan inwassers die zijn ontworpen om ramen en andere oppervlakken voor te bereiden op reiniging. Inwassers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals synthetische stoffen, natuurlijke vezels en microvezels. Het assortiment van Unger omvat ook inwassers in verschillende maten en vormen, waardoor het voor professionele reinigers gemakkelijker wordt om de juiste inwasser te kiezen voor de taak die ze uitvoeren.

Telescoopstelen

Een van de meest innovatieve producten zijn de telescoopstelen. Deze zijn ontworpen om professionele reinigers te helpen bij het reinigen van ramen en andere oppervlakken op grote hoogte. Telescoopstelen van Unger zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen worden uitgerust met verschillende reinigingshulpmiddelen, zoals inwassers, raamwissers en sponzen.

Andere reinigingsbenodigdheden

Naast raamwissers, inwassers en telescoopstelen biedt Unger ook andere reinigingsbenodigdheden aan voor professionele reiniging. Deze omvatten onder andere sponzen, doeken, emmers en reinigingsmiddelen. Al deze producten zijn speciaal ontworpen om professionele reinigers te helpen bij het bereiken van de beste resultaten bij het reinigen van gebouwen en andere oppervlakken.

Innovatie en kwaliteit

Unger streeft altijd naar innovatie en kwaliteit in al zijn producten. Het bedrijf heeft een toegewijd onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat voortdurend werkt aan het verbeteren van de bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit streven naar innovatie en kwaliteit heeft geholpen om een sterke reputatie op te bouwen in de wereld van professionele reiniging.

Service en ondersteuning

Unger biedt niet alleen kwalitatieve producten aan, maar ook uitstekende service en ondersteuning aan haar klanten. Het bedrijf heeft een toegewijd klantenserviceteam dat altijd klaar staat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Ook biedt het training en ondersteuning aan professionele reinigers om hen te helpen hun werk efficiënter en effectiever te doen.

Duurzaamheid

Unger is ook een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Het bedrijf biedt milieuvriendelijke reinigingsmiddelen aan en gebruikt duurzame materialen bij de productie van haar producten. Unger streeft ernaar om haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en haar klanten te helpen hetzelfde te doen.

Unger is een toonaangevend merk in de wereld van professionele reiniging. Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Unger kwalitatieve producten aan, zoals raamwissers, inwassers, telescoopstelen en andere reinigingsbenodigdheden. Het bedrijf streeft altijd naar innovatie en kwaliteit en biedt uitstekende service en ondersteuning aan haar klanten. Unger is ook een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en het milieu. Het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en duurzame materialen is daar een belangrijk onderdeel van. Met haar sterke reputatie, producten van hoge kwaliteit en uitstekende service, is Unger de perfecte keuze voor professionele reinigers die op zoek zijn naar de beste producten en ondersteuning.