Numatic schrobmachine

Een Numatic schrobmachine (en zuigmachine) bestel je goedkoop bij groothandel Compliment.nl. Wij verkopen schrobmachines van het merk Numatic en daarvan de drie populairste versies namelijk de Numatic schrobmachine TTB 4045, de Numatic schrobmachine 1840 en de Numatic TGB 3045. De Numatic schrobmachine 1840 is zeer geschikt voor kleine ruimtes, de Numatic schrobmachine 4045 is zeer geschikt voor grotere ruimtes en intensief gebruik. Numatic staat namelijk voor jarenlange kwaliteit en service. Zo zit er standaard op de schrobmachines, mits antwoordkaart ingevuld, 5 jaar garantie. Daarnaast zijn de Numatic schrobmachine eenvoudig in gebruik.

Numatic schrobmachine gebruiksaanwijzing

De Numatic schrobmachine is zeer eenvoudig in gebruik en wij merken dat de meeste klanten direct aan de slag gaan met hun Numatic schrobmachine. Wel geven wij onze klanten de tip om hun gekochte machine bij groothandel Compliment.nl te registreren. Dit is gratis en kan door een gratis antwoordkaart op te sturen. Door gebruik hiervan te maken krijg je maar liefst 5 jaar service op je aangekochte Numatic schrobmachine. Daarnaast krijg je een garantie van 24 maanden.

Benieuwd naar de verdere werking van de Numatic schrobmachine wij hebben van alle door op Compliment.nl verkochte machines een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Numatic schrobmachine onderdelen

De Numatic schrobmachine zoals wij deze verkopen bij groothandel Compliment.nl is zeer compleet. Bij sommige versies moet jezelf nog de borstel monteren maar voor iemand die ervaring heeft met de schrobmachine van Numatic is dit niet ingewikkeld. Wel is het goed om van te voren na te denken welke borstel je wilt gebruiken voor je Numatic schrobmachine. Elke borstel van de Numatic schrobmachine heeft zo zijn eigen, speciale kenmerken en is geschikt voor een ander vloeroppervlakte. Heb je een speciale vloer of te maken met hardnekkig vuil, neem dan contact met ons op. Wij geven graag goed en graag vrijblijvend advies.

Bij groothandel Compliment.nl kun je ook terecht voor de losse onderdelen van een Numatic schrobmachine. Mis je een onderdeel in ons assortiment? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]. Waarschijnlijk is het wel te bestellen maar is dit onderdeel van een Numatic schrobmachine niet op voorraad en wordt het onderdeel daarom niet op de website getoond.

Toon prijzen incl. btw.