Napoleon Snoep

De bonbon met een keizerlijk verhaal.

We nemen je mee naar Antwerpen, 1912. In suikerbakkerij ‘In de Gouden Bol’ bedacht eigenaar Louis een nieuw snoepje. Zijn suikerballen gevuld met een smaakvolle poeder werden een enorm succes. Er moest alleen nog een goede naam worden bedacht. Toen Louis een bevriende chocolatier sprak die zijn nieuwe praline de naam Caesar had gegeven, had Louis zijn eureka-moment: hij zou zijn snoepje Napoleon noemen. En we kunnen nu wel zeggen dat van deze 2 grootheden Napoleon snoep overtuigend als winnaar uit de bus is gekomen.

Wil je weten hoe de bonbons van Napoleon in de jaren ’40 werd gemaakt? Bekijk dan dit leuke filmpje eens.

Bron: www.napoleonsnoep.nl

Tegenwoordig wordt Napoleon gemaakt in Breskens. Daar stond al een suikerbakkerij van de familie van Melle. Doordat de 2 bedrijven hun kennis hebben samengevoegd staat daar nu een gezond bedrijf met passie voor de producten die ze maken.

Napoleon snoep bij jou op de balie of in de kantine.

Napoleon is zich blijven ontwikkelen. Er komen bijvoorbeeld nog steeds nieuwe smaken bij, zoals de Napoleon fruitmix en de Napoleon dropkogels. Gelukkig weten ze bij Napoleon waar hun kracht ligt want 1 ding blijft altijd hetzelfde: het zijn heerlijk zoete kogels met een verrassende poederkern.

Doordat de snoepjes per stuk verpakt zijn, zijn ze uitstekend geschikt om uit te delen. Zet bijvoorbeeld voor je bezoekers een schaal Napoleon snoepjes op de balie. Dit ziet er fleurig uit en geeft je bezoekers gelijk goede eerste indruk. Met een lekkere Napoleon tropical in de mond is het geen straf om even te moeten wachten. Nu denk je vast: maar snoepen is toch hartstikke ongezond? Inderdaad, er zitten over het algemeen geen voedingsstoffen in snoep die wij dagelijks nodig hebben. Maar van een geluksmomentje tijdens het snoepen wordt niemand slechter. Bovendien is Napoleon een slow-candy: je doet gemiddeld 6 minuten over 1 kogel. Dat is toch veel beter dan een hand vol dropjes die je binnen een minuut hebt doorgeslikt?

Ook in de kantine of op kantoor misstaat een schaal Napoleon niet. Heb je na de lunch ook altijd nog even zin in een klein zoetigheidje? Je bent niet de enige: zet een schaal Napoleon neer en je zal zien dat je collega’s er net zo van genieten als jijzelf. Ben je de nasmaak van koffie op een gegeven moment wel zat? Of heb je een collega die een koffieadem heeft? Zet een schaal Napoleon lempur op kantoor voor een frisse adem.

Uitgebreid Napoleon assortiment op Compliment.nl

Op Compliment.nl vind je een uitgebreid assortiment Napoleon snoep. Je koopt je Napoleon snoep altijd voordelig door onze vaste lage prijzen. Je hoeft dus niet te wachten tot Napoleon ergens in de aanbieding is: op Compliment.nl is Napoleon altijd scherp geprijsd.

Toon prijzen incl. btw.