De lekkerste koffiekoekjes

Koekjes voor bij de koffie & koekjes voor bij de thee.

De lekkerste koffiekoekjes koop je voordelig bij online groothandel Compliment.nl. Of je kiest voor een koffiekoekje of een chocolaatje, in het ruime assortiment van online groothandel Compliment.nl vind je altijd iets lekkers voor bij de koffie. Wij hebben de lekkerste suggesties voor je op een rijtje gezet.

De lekkerste koffiekoekjes van Hoppe

De kans is groot dat je wel eens een Hoppe koekje bij de koffie hebt gehad. De lekkerste koffiekoekjes van Hoppe zijn al jaren een begrip in de horeca. Waarom? Het uitgebreide assortiment van Hoppe heeft voor iedereen het geschikte koffiekoekje. Wat dacht je van deze klassiekers:

De reden dat Hoppe al jaren naast je kopje koffie te vinden is, is dat Hoppe blijft inspelen op de wensen en behoeften van de klanten. Wil de klant fairtrade? Dan gaan ze bij Hoppe aan de slag. Wil de klant iets wat nog niet bestaat? Bij Hoppe jeuken de handen al om iets moois te bedenken. Dit zijn bijvoorbeeld de nieuwste baksels van Hoppe:

Ben je op zoek naar de lekkerste koffiekoekjes van Hoppe? Bij online groothandel Compliment.nl zijn de Hoppe koffiekoekjes altijd voordelig geprijsd.

Fryske Dúmkes (Frieske Duumkes)

Elke provincie heeft zo zijn eigen lekkernijen. Denk aan de Zeeuwse Bolus, het Brabantse worstenbroodje, de Groningse poffert. En Friesland heeft de Fryske Dúmkes, de Friese duimpjes. Dit is volgens de kenners hét koffiekoekje bij uitstek. Fryske Dúmkes zijn knapperig met stukjes (hazel-)noot en anijszaad. Het verhaal achter de naam van het koekje is zo voorspelbaar dat het uit de duim lijkt gezogen. Voor de bereiding van Fryske Dúmkes wordt een lange rol deeg gebruikt. De bakker snijdt deze reep in stukjes zo breed als zijn duim. Deze stukjes drukt hij vervolgens met diezelfde duim nog even aan waardoor ze de herkenbare vorm krijgen. Je snapt zeker wel dat de bakkers met de dikste duimen de lekkerste dúmkes bakten! Friesland werd al snel te klein voor dit koekje en inmiddels is het Fryske Dúmke overal in het land te vinden. Daarom verdient dit speciale koekje op deze plek speciale aandacht. Wil jij ook iets lekkers serveren bij je koffie? Koop dan de originele Fryske Dúmkes van banketbakkerij de Vries uit Koudum. Altijd scherp geprijsd bij online groothandel Compliment.nl.

Koffie en chocolade: een gouden duo

Vind je een koekje bij de koffie wat te klassiek? Of passen koffiekoekjes niet bij wat jij wilt uitstralen? Dan kies je toch lekker voor chocolaatjes! Bij online groothandel Compliment.nl hebben we een intern onderzoekje gedaan (nee, het onderzoek was niet wetenschappelijk verantwoord) waaruit bleek dat 80% van onze collega’s de voorkeur heeft voor een chocolaatje bij de koffie of thee. Uit datzelfde onderzoek bleek overigens dat ook 80% van onze collega’s de voorkeur heeft voor een chocolaatje bij het ontbijt, bij de wijn, op het kussen, in de auto, op de fiets en in bad.

Na een uitgebreide test hebben wij de volgende favorieten voor je geselecteerd. Wij hebben beoordeeld op:

  • Smaak: de smaak van de chocolaatjes moet verrassend zijn en passen bij de koffie en thee.
  • Presentatie: het chocolaatje moet opvallen en uitnodigen om opgegeten te worden.
  • Variatie: de een houdt van puur, de ander van melk. Bij voorkeur wil je iedereen zijn favoriet kunnen aanbieden.

De uitkomst van de test vind je hieronder. Hier hebben wij de lekkerste koffiechocolaatjes voor je geselecteerd. Met deze chocolaatjes heb je gegarandeerd succes en een grote kans dat men alleen al vanwege het chocolaatje nog een kopje koffie of thee bestelt.

Online groothandel Compliment.nl komt graag bij je op de koffie

Wat je ook kiest, een lekker koffiekoekje of een chocolaatje, bij online groothandel Compliment.nl vind je altijd iets wat bij je past. Altijd voordelig geprijsd en snel geleverd. Bestellen is bovendien hartstikke makkelijk: geen pasjes of moeilijke inlogschermen. Je zet alles wat je wilt gewoon in je winkelmandje, laat ons weten waar we het heen moeten sturen, rekent je bestelling af en wij gaan voor je aan de slag.

Toon prijzen incl. btw.