Koffiekoekjes

Als u koffie of thee serveert vallen koffiekoekjes altijd in de smaak. Deze kunt u in onze winkel zeer voordelig in grootverpakking bestellen. U vindt in ons assortiment oude klassiekers als lotus koekjes, stroopwafels of de karakteristieke mokkasmaak van café noir. Daarnaast hebben wij koffiekoekjes die in een feestelijke mix worden gepresenteerd, zodat u en uw gasten iets te kiezen hebben. Groothandel Compliment zorgt voor een snelle levering!

Koffiekoekjes

Koffiekoekjes horeca

Als particulier kunt u bij Compliment koffiekoekjes aanschaffen voor horeca prijzen. Daarmee bestelt u niet alleen zelf voordelig, maar kunt u ook de bar van uw vereniging of club draaiende houden. Koffiekoekjes naast de koffie nodigen namelijk uit tot een tweede bakje, zodat u de barinkomsten kunt spekken! Ook Douwe Egberts koffie of andere koffiemerken kunt u in onze winkel voor scherpe prijzen in huis halen.

Koffiekoekjes per stuk verpakt

Als u regelmatig bezoek heeft, vormen koffiekoekjes die per stuk verpakt zijn een uitstekende oplossing. Zo maakt het niet uit of het aantal gasten dat u per week ontvangt verschilt. In de plastic verpakking worden uw koffie koekjes namelijk niet slof. U bestelt deze in een handige voordeelverpakking in een doos met meerdere koekjes die per stuk verpakt zijn. Ook voor de theeliefhebbers zijn koffiekoekjes een smakelijk tussendoortje. Speciaal voor hen kunt u ook thee voordelig in grootverpakking bestellen. Groothandel Compliment is u graag van dienst!