Koffie groothandel

Online groothandel Compliment.nl is de koffie groothandel om snel en eenvoudig koffie en koffiemachines te bestellen. Voor zakelijk & particulier. Voor 12:00 besteld is morgen in huis en je kunt direct bestellen. Geen gedoe met pasjes en accounts.

Koffie groothandel prijzen

Bij Groothandel Compliment.nl vind je de scherpste prijzen voor koffie & thee. Zo is onze DE koffie standaard erg goedkoop en zijn we, in combinatie met onze gratis bezorgoptie, één van de goedkoopste groothandels van Nederland als het gaat om koffie. Zeker de Douwe Egberts koffie. Maar ook bij de koffie cups hebben wij zeer scherpe prijzen. De prijzen van de Nescafé Dolce Gusto koffie cups zijn standaard erg scherp. En daarnaast hebben wij nog voordelige varianten zoals Barzini en Grand Crü.

Horeca koffie groothandel

Voor de horeca bieden wij het gehele assortiment om je klanten de juiste beleving van de koffie mee te geven. Daarbij hebben wij verschillende mogelijkheden in smaak, kwaliteit en soort. De meeste horecazaken schenken koffie van zelf gemalen koffiebonen. Kies je voor betrouwbaarheid en constante kwaliteit dan zijn de gemalen bonen van Douwe Egberts zeker een aanrader zoals DE espresso koffiebonen medium roast. Deze verkopen wij per zak en per doos. In een doos zitten 8 zakken. Of probeer de populaire Espresso moccarabica van Mocca d’Or.

Groothandel koffie en thee

Ook voor het MKB is online groothandel Compliment.nl een interessante partner. Wij bieden namelijk het gehele assortiment koffie en thee die je nodig hebt in de kantine. Van A-merken tot onze eigen huismerken tegen een vaste lage prijs. En in vele soorten en maten. Ben je bijvoorbeeld ZZP’er en maak je je koffie met een Nespresso, Senseo of Dolce Gusto machine? Bekijk dan onze categorie koffiecups en koffiepads. Wij bieden de A-merken tegen scherpe prijzen aan maar hebben ook een goedkoper alternatief. Voor Nespresso machines kun je bijvoorbeeld ook goedkoop gebruik maken van de cups van Barzini.

Naast koffie hebben wij een compleet assortiment voor in de kantine en kantoor. Dus ook thee van bekende merken zoals Pickwick en Lipton en fairtrade thee van Tea of life. En natuurlijk een ruim assortiment goedkope theedozen. Naast de thee hebben wij ook voldoende andere artikelen voor in de kantine. Van de houten roerstaafjes tot suiker. En van de soep tot de melk. Je vindt het allemaal voordelig bij groothandel Compliment.nl.

Koffie voor sportkantine en kerken

Koffie in sportkantines, kerken, buurthuizen en andere verenigingsgebouwen wordt vaak gezet met behulp van gemalen koffie. Eenvoudig gezegd, een heel groot koffiezetapparaat zoals een Bravilor. Ook voor dit type koffie kun je goed terecht bij groothandel Compliment.nl. Zo verkopen wij Kanis & Gunnink rood snelfilter in blikken van 2,5 en 5 kilo. Premium koffie van een hoge kwaliteit. Maar je kunt ook kiezen voor de vertrouwde Rood snelfilter koffie van Douwe Egberts verpakt in zakken van een kilo.

Fairtrade koffie

Het serveren van fairtrade koffie aan klanten wordt steeds populairder. En begrijpelijk. Je laat op een concrete manier zien waar jij als bedrijf voor staat. Was de smaak van de fairtrade koffie vroeger niet constant genoeg, tegenwoordig is het al een stuk beter. Zo vinden wij bij groothandel Compliment.nl de fairtrade koffiebonen van Douwe Egberts zeker lekker. Naast verantwoorde koffie ook op zoek naar biologische koffie? Probeer dan de koffie van Fair! Duurzaam gemaakt met oog voor de gehele productieketen. En klimaatneutraal geproduceerd.