Waarom Compliment?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestel gemak en snelle levering!

Koffie groothandel

Als u regelmatig koffie drinkt of bardiensten draait voor uw vereniging, dan kunt u flink besparen door koffie bij groothandel Compliment in te slaan. In ons ruime assortiment vindt u alle bekende koffiemerken zoals Douwe Egberts, Kanis & Gunnink of Nestlé. Daarnaast hebben wij instantkoffie, koffiepads of koffie in snelfiltermaling, speciaal voor een koffieautomaat. In onze koffie groothandel vindt u kilozakken die u extra voordelig als doos van meerdere stuks  kunt afnemen.  

Koffiebonen groothandel

Vers gemalen koffie heeft een rijk aroma, waarvan u zorgeloos kunt genieten met de koffiebonen uit onze groothandel. De smaak wordt langer vastgehouden dan bij snelfiltermaling en komt pas na de maling helemaal vrij. Wij hebben zowel gewassen als ongewassen koffiebonen, zodat u de gewenste smaakvariatie voor het uitkiezen heeft. Café Auberge is een van onze horecamerken met een uitgesproken melanges. In onze koffiebonen groothandel bent u altijd voordelig uit!       

Koffie accessoires groothandel

Bij een uitgebreide koffietafel passen ook bijbehorende koffie accessoires uit onze groothandel. U kunt bij ons voordelig een koffiefilter kopen in verschillende varianten. Onze rondfilters zijn uitstekend geschikt voor de horeca en gaan het beste samen met een grove maling.Ook voor koffiekoekjes zijn wij de juiste koffie accessoires groothandel! Compliment zorgt voor een snelle levering.      

Koffie inkopen

Behalve op de prijs wilt u bij uw koffie inkopen ook aandacht besteden aan gemak en kwaliteit. Onze Senseo 1kops-verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Wilt u eens een andere smaaksensatie uitproberen? Dan valt een Douwe Egberts Promesso blend wellicht bij u in de smaak. Deze bestelt u voordelig in twee verpakkingen van 1400 ml waar u geruime tijd mee vooruit kunt. Voordelig koffie inkopen? Compliment is u graag van dienst!