Koffie groothandel

Compliment.nl is de koffie groothandel om snel en eenvoudig koffie en koffiemachines te bestellen. Dit kun je zowel zakelijk als particulier doen. Alles wat je nodig hebt voor een lekker bakje koffie vind je in het ruime assortiment van Compliment.nl. Van versgebrande koffiebonen voor thuis tot de beste koffieautomaten voor op de werkplek. Je kunt bij ons bovendien koffie in grote aantallen bestellen tegen zeer voordelige prijzen. Bekijk daarom snel ons aanbod oploskoffie en plaats eenvoudig je bestelling!

Koffie voor groothandelsprijzen

Bij Compliment.nl vind je alle soorten koffie, maar ook thee, voor groothandelsprijzen. Zo is onze DE koffie altijd zo voordelig mogelijk geprijsd en zijn we, in combinatie met onze gratis bezorgoptie, één van de goedkoopste groothandels van Nederland als het gaat om koffie. Bekijk bijvoorbeeld onze Douwe Egberts koffie en de Nescafé Dolce Gusto koffie cups. Daarnaast hebben we nog voordelige varianten zoals Barzini en nog vele andere merken koffie, die je eveneens voor groothandelsprijzen in huis haalt. Bestel daarom vandaag nog één van onze producten voor de laagste prijzen, zoals bijvoorbeeld:

Groot koffie en thee inkopen

Ook voor het MKB is online Compliment.nl een interessante partner als groothandel voor koffie en thee. Wij bieden namelijk een zeer groot assortiment aan met deze producten die je nodig hebt in de kantine. Van A-merken tot onze eigen huismerken tegen een vaste lage prijs. Ben je bijvoorbeeld Zzp’er en maak je je koffie met een Nespresso, Senseo of Dolce Gusto machine? Bekijk dan onze categorie koffiecups en koffiepads. Wij bieden de A-merken tegen scherpe prijzen, maar hebben ook een goedkoper alternatief. Voor Nespresso machines kun je bijvoorbeeld kiezen voor de voordelige cups van Barzini. Naast koffie hebben wij een compleet theeassortiment voor in de kantine en kantoor. Ontdek ons uitgebreide assortiment met bekende merken zoals Pickwick, Lipton en fair trade thee van Tea of life. En natuurlijk een ruim assortiment voordelige theedozen. Op Compliment.nl vind je alles wat je nodig hebt in de kantine, van roerstaafjes tot suiker en van soep tot koffiemelk. Je vindt het allemaal voordelig bij de groothandel voor koffie en thee: Compliment.nl!

Koffie voor verenigingsgebouwen

Zet je vaak grote hoeveelheden koffie? Voor sportkantines, kerken en andere <strong>grote verenigingen</strong> zoals een buurthuis of een ander verenigingsgebouw, dan hebben wij altijd een voordelige optie. Speciaal voor jou heeft Compliment.nl namelijk een uitgebreid assortiment met voordelige gemalen koffie, bijvoorbeeld voor je Bravilor, in grote hoeveelheden. Zo verkopen wij Kanis & Gunnink rood snelfilter in blikken van 2,5 en 5 kilo</strong>. Dit is premium koffie van een hoge kwaliteit, extra laaggeprijsd. Maar je kunt ook kiezen voor de vertrouwde Rood snelfilter koffie van Douwe Egberts, verpakt in zakken van een kilo. Kortom, zoek je koffie voor sportkantines, kerken en andere clubs? Dan ben je bij ons aan het juiste online adres!

Fair trade koffie

Het serveren van fair trade koffie aan klanten wordt steeds populairder. En dat is begrijpelijk. Je laat op een duidelijke manier zien waar jij als bedrijf voor staat. Was de smaak van de fair trade koffie vroeger niet constant genoeg, tegenwoordig is het al een stuk beter. Zo vinden wij bij groothandel Compliment.nl de fair trade koffiebonen van Douwe Egberts erg lekker. Naast verantwoorde koffie ook op zoek naar biologische koffie? Probeer dan de koffie van Fair! Duurzaam gemaakt met oog voor de gehele productieketen en klimaatneutraal geproduceerd.

Welke verschillende soorten koffie heeft groothandel Compliment.nl?

Een koffie groothandel zoals Compliment.nl heeft heel veel verschillende soorten koffie. Dat zijn bijvoorbeeld diverse (snelfilter)malingen en koffiebonen van bekende merken zoals Douwe Egberts en Kanis & Gunnink, maar ook koffiecups van Nescafé en Barzini vind je in het assortiment.

Wat is het prijsniveau van de producten?

Dat verschilt per merk van de koffie en de hoeveelheid die je afneemt. Zo zijn er koffiemerken die extra voordelig geprijsd zijn, zeker wanneer je een grote hoeveelheid bestelt. Daarnaast zijn er uiteraard ook de meer exclusieve koffiemerken, waar je qua prijs iets meer voor betaalt.

Krijg ik speciale aanbiedingen of pakketten als grootverbruiker?

Ja, wanneer je bij ons een grote hoeveelheid afneemt, dan kun je hier nog eens een extra korting op krijgen. Wij hebben geregeld speciale acties en aanbiedingen, waarbij wij voor grootverbruikers diverse pakketten leveren, die nóg voordeliger zijn geprijsd.

Is er een minimum afname vereiste om korting te krijgen?

Waar er verschillende groothandels zijn waar dit wel geldt, kun je bij ons ook terecht voor kleine verpakkingen waar wij ook korting op geven. Zo hebben wij altijd wel een paar mooie aanbiedingen met extra korting, ook voor kleinere hoeveelheden koffie en thee.

Wat is de levertijd?

De levertijd is bij ons zeer snel. Plaats je een bestelling voor 12:00 uur ‘s middags, dan zorgen wij ervoor dat je je bestelling de volgende werkdag al bezorgd krijgt, thuis of op de zaak. Zo ben je altijd verzekerd van verse koffie, thee en andere producten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een lange levertijd.

Kan ik producten terugsturen als ik niet tevreden ben?

Heb je per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst, of ben je niet tevreden? In veel gevallen is het dan mogelijk om de producten terug te sturen. Neem in dat geval gerust contact om met onze klantenservice, zodat wij je verder kunnen helpen met een passende oplossing.