Koffie groothandel

Online groothandel Compliment.nl is de koffie groothandel om snel en eenvoudig koffie en koffiemachines te bestellen. Voor zakelijk & particulier: alles wat je nodig hebt voor een lekker bakje koffie vind je in het ruime assortiment van Compliment.nl Bestel je voor 12:00 uur? Dan heb je het morgen in huis. Bij Compliment.nl heb je geen gedoe met pasjes en accounts: je kan direct bestellen.

Koffie voor groothandelprijzen

Bij Groothandel Compliment.nl vind je de scherpste prijzen voor koffie & thee. Zo is onze DE koffie altijd erg goedkoop en zijn we, in combinatie met onze gratis bezorgoptie, één van de goedkoopste groothandels van Nederland als het gaat om koffie. Bekijk bijvoorbeeld onze Douwe Egberts koffie en de Nescafé Dolce Gusto koffie cups. Daarnaast hebben wij nog voordelige varianten zoals Barzini en Grand Crü.

Horeca koffie groothandel

Als ondernemer weet je dat iemand die koffie bestelt meer wil dan alleen een kopje koffie. Hij wil beleving. Voor de horeca bieden wij het gehele assortiment om je klanten de juiste beleving van de koffie mee te geven. Daarbij hebben wij verschillende mogelijkheden in smaak, kwaliteit en soort. De meeste horecazaken schenken koffie van zelf gemalen koffiebonen. Kies je voor betrouwbaarheid en constante kwaliteit dan zijn de gemalen bonen van Douwe Egberts zeker een aanrader. Een hardloper is bijvoorbeeld de DE espresso koffiebonen medium roast. Deze verkopen wij per zak en per doos van 8 zakken. Of probeer de populaire Espresso moccarabica van Mocca d’Or.

Groothandel koffie en thee

Ook voor het MKB is online groothandel Compliment.nl een interessante partner. Wij bieden namelijk het gehele assortiment koffie en thee dat je nodig hebt in de kantine. Van A-merken tot onze eigen huismerken tegen een vaste lage prijs. Ben je bijvoorbeeld ZZP’er en maak je je koffie met een Nespresso, Senseo of Dolce Gusto machine? Bekijk dan onze categorie koffiecups en koffiepads. Wij bieden de A-merken tegen scherpe prijzen maar hebben ook een goedkoper alternatief. Voor Nespresso machines kun je bijvoorbeeld kiezen voor de voordelige cups van Barzini.

Naast koffie hebben wij een compleet thee-assortiment voor in de kantine en kantoor. Ontdek ons uitgebreide assortiment met bekende merken zoals Pickwick en Lipton en fairtrade thee van Tea of life. En natuurlijk een ruim assortiment goedkope theedozen. Op Compliment.nl vind je alles wat je nodig hebt in de kantine, van roerstaafjes tot suiker en van soep tot koffiemelk. Je vindt het allemaal voordelig bij groothandel Compliment.nl.

Koffie voor sportkantine en kerken

Zet je vaak grote hoeveelheden koffie? Voor bijvoorbeeld een sportkantine, kerk, buurthuis of een ander verenigingsgebouw? Speciaal voor jou heeft Compliment.nl een uitgebreid assortiment met voordelige gemalen koffie., bijvoorbeeld voor je Bravilor. Zo verkopen wij Kanis & Gunnink rood snelfilter in blikken van 2,5 en 5 kilo. Premium koffie van een hoge kwaliteit. Maar je kunt ook kiezen voor de vertrouwde Rood snelfilter koffie van Douwe Egberts verpakt in zakken van een kilo.

Fairtrade koffie

Het serveren van fairtrade koffie aan klanten wordt steeds populairder. En begrijpelijk. Je laat op een concrete manier zien waar jij als bedrijf voor staat. Was de smaak van de fairtrade koffie vroeger niet constant genoeg, tegenwoordig is het al een stuk beter. Zo vinden wij bij groothandel Compliment.nl de fairtrade koffiebonen van Douwe Egberts erg lekker. Naast verantwoorde koffie ook op zoek naar biologische koffie? Probeer dan de koffie van Fair! Duurzaam gemaakt met oog voor de gehele productieketen. En klimaatneutraal geproduceerd.