Merken

Autodrop

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 23 resultaten

Autodrop

Autodrop brengt al bijna 60 jaar grappige, verrassende maar vooral lekkere snoepjes op de markt. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl vind je een groot aanbod Autodrop. Welke is jouw favoriete Autodrop? De vertrouwd lekkere Cadillacs? De verrassende combi’s van Autodrop dubbeldekkers? Of toch de smaakchaos van Autodrop total loss? Welke het ook is, voor Autodrop geldt: hoe gekker het snoepje, hoe lekkerder.

Autodrop grootverpakking

Voor de grote snoepers hebben wij de Autodrop grootverpakking in ons assortiment. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl koop je voordelig Autodrop grootverpakkingen per doos met 4 zakken van 1 kilo. Zet een mooie schaal Autodrop in jouw showroom, op de balie of in de wachtkamer.

Autodrop soorten

Het wagenpark bestaat uit verschillende Autodrop soorten. Van echte klassiekers tot opgevoerde en gepimpte modellen. Uiteraard vind je alle bekende Autodrop soorten bij online snoep groothandel Compliment.nl. Wij hebben een Autodrop model voor alle liefhebbers. Voor de liefhebbers van klassiekers zijn er natuurlijk de Cadillacs. Kan jij niet kiezen tussen drop en winegums? Geen probleem, de dubbeldekkers van Autodrop geven jou het beste van beide werelden. En vind jij alles eigenlijk wel prima? Dan kies je toch voor Autodrop total loss? Alle lekkere Autodrop soorten in één verpakking.

Autodrop Cadillacs

Autodrop Cadillacs zijn (net als de echte Cadillac) met recht een klassieker te noemen. Autodrop Cadillacs hebben een fruitige bosvruchtensmaak en zijn glutenvrij. Jij wilt toch ook kunnen zeggen dat je een Cadillac hebt gekocht? Autodrop Cadillacs zijn voor de echte liefhebber. Verkrijgbaar in zakjes om uit te delen, voordeelverpakkingen van 1 kilo en in verschillende uitvoeringen.

Autodrop dubbeldekkers

Autodrop dubbeldekkers zijn dubbel zo lekker. De fruitige smaak van winegums gecombineerd met een krachtige dropsmaak zorgt voor een ware smaaksensatie. Autodrop dubbeldekkers geven je dus dubbel zoveel plezier. Wist je dat Autodrop dubbeldekkers helemaal vegan zijn? De dubbeldekkers van Autodrop worden gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen en gelatine. Bovendien bevatten ze geen gluten en dierlijke ingrediënten. Bij online snoepgroothandel Compliment.nl koop je Autodrop dubbeldekkers altijd voordelig. Wij hebben ze in verschillende formaten.

Autodrop total loss

Wat een chaos! Maar Autodrop total loss is wel een lekkere chaos van 11 verschillende smaken. Aan jou de taak om een beetje orde in het doosje te scheppen. Welke smaak eet jij als eerste op om de weg weer vrij te krijgen? Welk model je ook kiest, alle Autodrop total loss smaken zijn gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen en vrij van gluten! Je weet dus wat je te doen staat… Als de brandweer deze Autodrop total loss kopen bij online snoepgroothandel Compliment.nl!

Autodrop zachte wagens

Autodrop zachte wagens zijn vrachtwagens vol zacht dropschuim. De zachtwagens zijn stoere jongens met een zachte kant. Autodrop zachte wagens zijn er in de smaken toffeegum, salmiakgum en dropgum. Deze lekker vrachtwagensnoepjes worden gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn bovendien helemaal glutenvrij en lactosevrij. Dat is nog eens een verantwoorde manier van zwaar transport. Autodrop zachte wagens koop je natuurlijk voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen.

Autodrop vegan

Een steeds groter deel van het wagenpark van Autodrop is vegan. Hiermee neemt Autodrop zijn verantwoordelijkheid en komt het bovendien tegemoet aan de toenemende vraag naar veganistische snoepjes. Wat voor dierlijke ingrediënten moet je dan aan denken? Om te beginnen zit in veel snoepgoed gelatine. Gelatine maakt de snoepjes lekker zacht. Gelatine wordt gemaakt van slachtafval en is daardoor niet vegan. Autodrop vervangt de gelatine voor een veganistisch alternatief zoals Arabische gom. Dit is hars van een bepaald soort acaciaboom. Ook bijenwas vind je terug in veel snoepgoed. Alternatieven die Autodrop gebruikt om haar snoep vegan te maken zijn bijvoorbeeld snoepjes met carnaubawas. Ook zit er in veel rood snoep karmijnzuur, wat afkomstig is van insecten. In de vegan snoepjes van Autodrop wordt deze vervangen door een natuurlijke kleurstof, bijvoorbeeld van bietensap. Neem ook eens een kijkje tussen ons halalsnoep wanneer je geen dierlijke ingrediënten in je snoep wilt of mag hebben.

Autodrop 1kg

Speciaal voor de grootverbruikers (en echte autoliefhebbers) heeft Autodrop zakken van 1 kilo. Deze voordeelzakken koop je natuurlijk goedkoop bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Vul jouw snoeppotten en snoepschalen met deze heerlijke Autodrop snoepjes. Een schaal Autodrop in jouw showroom, wachtruimte of op de balie zal zeker gewaardeerd worden door jouw klanten en gasten. De Autodrop grootverpakkingen die je bij online snoepgroothandel Compliment.nl koopt worden geleverd in een doos met 4 zakken van 1 kilo. Zo heb je altijd een voordeelzak Autodrop op voorraad.

Autodrop zuur

Een verrassende variant zijn de Autodrop zure snoepjes. De vertrouwde smaak van Autodrop Cadillacs maar dan met een zuur laagje. Bekkentrekkend zuur noemt Autodrop het zelf. Het wagenpark bestaat uit een aantal zure Autodrop modellen. Zo is er de tranentrekkende aardbei trouwauto, de knetterzure cassispaarse sedan en de keizure kersen Cadillac. Houd jij je gezicht in de plooi terwijl je de zure Autodrop proeft? Houd altijd in gedachten dat na het zuur het zoet komt!

Autodrop bestellen

Autodrop bestellen doe je voordelig bij online snoepgroothandel Compliment.nl. Bestel je Autodrop voor 12:00 uur? Dan wordt het morgen geleverd. Bovendien kan je bij ons bestellen zonder account. Wil je vaker Autodrop bestellen? Dan maak je makkelijk een account aan zodat het bestellen nóg sneller en makkelijker gaat. Bestellingen vanaf € 95,- worden bovendien gratis bezorgd in Nederland en België. Wil je Autodrop of ander snoep bestellen voor jouw showroom, wachtruimte, kiosk, snoepwinkel, vendingmachine, snoepautomaat of sportkantine? Dankzij het uitgebreide Autodrop assortiment van Compliment.nl vind je bij ons altijd jouw favoriete Autodrop. De lekkerste smaken en in verschillende verpakkingen.