Merken

Doritos

Waarom Compliment.nl?

  • Totaal assortiment voor particulier en zakelijk!
  • Volumevoordeel & combideals voor de grootverbruiker!
  • Bestelgemak en snelle levering!

Toont alle 9 resultaten

Doritos

Doritos

Doritos chips zijn uniek en verschrikkelijk lekker. Waar andere chips worden gemaakt van aardappelen, zijn Doritos chips van maïs. De kenmerkende driehoekige chips zijn bovendien heerlijk gekruid, wat ze onweerstaanbaar lekker maakt. Dorito is het Spaanse woord voor kleine stukjes goud. Een toepasselijke naam voor deze heerlijke maïs chips.

Doritos chips bestellen

Bij Compliment.nl kun je gemakkelijk en snel jouw favoriete Doritos chips online bestellen. Of je nu een fan bent van de klassieke Doritos Nacho Cheese, Doritos Sweet Chili Pepper of een andere smaak: bij Compliment.nl zijn ze altijd voordelig geprijsd. We hebben niet alleen verschillende smaken, maar ook verschillende formaten. Zo vind je in ons assortiment grote zakken Doritos chips voor jouw feest of voor een gezellig avondje op de bank. Maar ook kleine zakjes Doritos chips, ideaal als traktatie, om uit te delen of voor de verkoop in de kantine, het dorpshuis of in de vendingmachine of snoepautomaat.

Doritos bits: de perfecte tussendoortjes

Ben je op zoek naar een knapperig en hartig tussendoortje? Doritos Bits zijn bite-sized snackjes in handige portie zakjes. Knapperige Doritos bites met een onweerstaanbare smaak. Ideaal voor onderweg, bij de film of gewoon voor die momenten waarop je trek hebt in iets lekkers. Bestel Doritos Bits nu bij Compliment.nl en ontdek je nieuwe favoriete snack.

Doritos nacho cheese

Doritos Nacho Cheese is waarschijnlijk de populairste Doritos smaak. De combinatie van kaas en kruiden maakt deze chips tot onze bestverkochte Doritos chips. Houd je meer van een licht pittige smaak? Dan kies je natuurlijk voor Doritos sweet chili.  De sweet cili variant van Doritos heeft een zoete, lichtpittige smaak en zijn heerleuk met een nacho dip en een laagje gesmolten kaas. Of je nu kiest voor Doritos cheese of voor Doritos chili, je koopt het voordelig bij online groothandel Compliment.nl.

Blauwe Doritos

Wil je eens iets anders proberen? Blauwe Doritos zijn de bekende Doritos chips in de smaak cool American. Stevig gekruide maïschips met zure roomsmaak. Deze kleine stukjes goud zijn voor de echte Doritos liefhebber. Of je nu gaat voor de klassieke smaken (bijvoorbeeld de oranje Doritos nacho cheese) of iets nieuws wilt proberen (de blauwe Doritos cool American), je vindt het bij Compliment.nl.


Bij Compliment vind je niet alleen het chips van merk Doritos, maar ook andere soorten chips zoals LaysCroky of Pringels.